woensdag 12 november 2008

Reacties blog Lara & Loes - Romans

Romans Loes:
  • Wij vinden dat Loes het boek 'Harry Potter and the Chamber of Secrets' goed heeft omschreven, we hadden niet allebei het boek gelezen, maar we hadden wel allebei andere Harry Potter boeken gelezen en wisten dus waar Loes over sprak. Hierdoor hebben we een goede beslissing kunnen maken of het wel of geen leuk boek vinden.
  • We vonden het jammer dat Loes Rosemary's baby niet op haar weblog had staan, maar Edine had het boek gelezen en zij vond het een leuk en spannend boek om te lezen.
  • De manier waarop Loes 'Flora's lot' beschreef sprak ons erg aan. Hierdoor hebben we ook weer een goede indruk gekregen van het boek. Isabel had het boek ook gelezen en is het helemaal eens met de mening Loes, echt een meidenboek!

Romans Lara:

  • Het boek dat Lara heeft gelezen, 'If Beale Street could talk', klinkt vanuit haar verhalen als een mooi, serieus en emotioneel boek. Het is een goed en belangrijk onderwerp, dat de moeite waard is om over na te denken. Wij denken dat dit een mooi boek is.
  • Wij vonden het jammer dat Lara haar boek 'The Photograph' niet op haar blog had staan, want wij kennen allebei het boek niet en waren er wel nieuwsgierig naar, omdat de titel wel mysterious klonk.
  • Net als het boek van Loes (Flora's Lot) sprak ook dit boek ons aan, omdat het ons een typisch meidenboek lijkt. Lara had op een leuke manier vertelt over het boek en het feit dat het niet zo heel moeilijk geschreven was, sprak ons ook zeer aan.

Geen opmerkingen: